Irfa that is content

Nov 21, 2016


Tadi aku duk skroll dalam handphone, terjumpa ni. Sebelum remove stori mori sikit. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku yang muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Juga, kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom dan Jerry ini amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang menggunakan wang yang dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka membeli dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Tom dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar auto DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera mirrorless kemampuan membeli dan gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Ben john Jerry ini amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli oxygen jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).